Atelierele lui Moș crăciun

Piese de teatru, ateliere de creație și povestiri

Indiferent de vârstă, copiii sunt invitați să petreacă momente frumoase în zilele de 17 și 19 decembrie, la Sala Traube, în compania spiridușilor și a personajelor de poveste pentru a-și dezvolta creativitatea și pentru a-și pune în valoare talentul artistic. Sunt pregătite piese de teatru, ateliere de creație și povestiri despre Nașterea Domnului.

Moș Crăciun va ajunge la Sala Traube, luni, 17 decembrie, de la ora 10.00, cu piesa de teatru „În așteptarea lui Moș Crăciun’’ susținută de actorii Trupei de teatru Noi și… atât, urmată la ora 14.00 de un atelier de pictură.

În aceeași zi, cei mici sunt invitați să-și trimită gândurile și dorințele într-o Scrisoare lui Moș Crăciun, care va fi decorată de către Spiriduși. Tot luni, de la ora 18.30, actorii Trupei de teatru Noi și… atât vor susține un spectacol caritabil, iar spectatorii pot face o donație pentru Răzvan Ioan Stoica.

Pentru ziua de 19 decembrie este pregătit un Spectacol pentru copii, iar de la ora 14.00 vor începe Atelierele de creație în compania Spiridușilor. Ziua se va încheia la ora 17.00, cu Spectacolul „Vis de iarnă’’ pregătit de actorii Asociației Teatrul Popular Mediaș, în regia doamnei Marinela Bârză.

Pe parcursul celor două zile, copiii vor asculta povestiri din Transilvania, Bucovina și din Oltenia despre Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Magia Crăciunului se va revărsa asupra tuturor și astfel toți copiii vor fi mai aproape de spiritul sărbătorilor de iarnă.

Eveniment recomandat: copiilor

Organizator: Primăria Municipiului Mediaș
Tip Eveniment:
Tag-uri: atelierele lui Moș Crăciun, Scrisoarea lui Moș Crăciun, spectacol de craciun,
Mwdias luni, 17 decembrie 2018
Mwdias 10:00
Mwdias Piața Regele Ferdinand I