Concursul judeţean de muzică vocal-instrumentală

Concert aniversar

Clubul Copiilor Mediaș organizează ediția a doua a Concursului judeţean de muzică vocal-instrumentală. Concursul este inclus în Calendarul Competițiilor Școlare și al Activităților Educative din județul Sibiu și se va desfășura la Sala Traube din Mediaș în data de 22 martie, ora 15:00. Din fiecare școală pot participa maxim 3 elevi/grupuri la fiecare secţiune din cele patru categorii de vârstă.

Pentru că în acest an se împlinesc 60 de ani de la înființarea instituției, Clubul Copiilor Mediaș în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, organizează în aceeași zi de la ora 18:00 un Concert aniversar. În cadrul concertului vor cânta foști și actuali elevi ai clubului: Lea Muszka, Virgil Suciu, Claudiu Șimon, Alexandru Benko si Emanuel Varga, împreuna cu formația Dinamic.

În holul Sălii Traube spectatorii vor putea vedea o expoziție cu fotografii din cei 60 de ani de activitate ai fostei Case a Pionierilor, expoziție de pictură si lucrări ale elevilor de la diverse cercuri, iar in cadrul concertului vor fi proiectate câteva imagini document, realizate în anul 1972. Intrarea la cele doua evenimente este liberă.

Organizator: Clubul Copiilor Mediaș
Tip Eveniment:
Tag-uri: concurs de muzică,
Mwdias vineri, 22 martie 2019
Mwdias 15:00
Mwdias Sala Traube din Mediaș
 • Cântec, joc și voie bună la Grădina de Vară

  vineri, 21 iulie 2017

  ora

  Vezi eveniment >>
 • Magia Crăciunului cu Magic of the Dance

  sâmbătă, 15 decembrie 2018

  ora17:00

  Sala Traube

  Vezi eveniment >>
 • Pop Rock Medieșean

  vineri, 23 noiembrie 2018

  ora19:00

  Sala Traube

  Vezi eveniment >>