Copiii și câinii – cei mai buni prieteni

COPIII SI CAINII

Primăria Municipiului Mediaș sprijină Clubul Dresaj Canin din Mediaș în organizarea competiției de Mondioring „Copiii și câinii – cei mai buni prieteni”, eveniment care va avea loc în data de 1 iulie, începând cu ora 10:00, pe terenul de fotbal al Școlii Naționale de Gaz. Scopul manifestării este de a pune în evidență aptitudinile și patrimoniul genetic al câinelui, calitatea dresajului, precum și măiestria conductorului. Vor participa 10 câini din rasele Ciobănesc Belgian și Ciobănesc German, iar programul este compus din trei probe demonstrative, care se vor desfășura în următoarea ordine:

  • Exerciții de subordonare
  • Exerciții de sărituri
  • Exerciții de atac și pază
  • Mondioring-ul a fost recunoscut oficial de către Federația Chinologică Internațională, în anul 2015, ca disciplină autorizată în care se respectă toate regulile de bun tratament aplicate asupra câinelui.

Copiii sunt invitați să devină cei mai buni prieteni ai câinilor și să învețe de la profesioniști diferite trucuri și comenzi, astfel încât atunci când sunt la nevoie să se poată baza pe compania acestor tovarăși de joacă.

Organizator:
Tip Eveniment:
Tag-uri:
Mwdias sâmbătă, 1 iulie 2017
Mwdias
Mwdias