„CROSUL BUCURIEI” la Mediaș

EVENIMETE SPORTIVE

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională (CITO) Mediaș, împreună cu Primăria Municipiului Mediaș și Asociația de Turism și Ecologie Dianthus organizează în data de 22 iulie 2017, începând cu ora 9:00 a doua ediție a „CROSULUI BUCURIEI”, la Barajul Ighiș din Mediaş.

Sub deviza „Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la „Crosul Bucuriei”, organizatorii invită iubitorii de natură și sport, la mișcare în aer liber. Va fi un cros atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale care au ca tematică bucuria.

Crosul constă în parcurgerea unei distanțe de 2 km în împrejurimea Lacului Ighiș, distanța putând fi parcursă și în pas de plimbare.

Organizatorii și participanții sunt rezidenții și angajații Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din Mediaș, împreună cu toți cei care doresc să promoveze bucuria de a fi împreună și vor fi prezenți la lacul Ighiș, sâmbătă 22 iulie, începând cu ora 9:00.

Efortul celor prezenti va fi răsplătit cu medalii, diplome de participare, tombolă, precum și o surpriză pentru participanți, la care se adaugă multă bucurie. Participarea este liberă și toti cei care ajung la sosire sunt declarați câștigători.

Organizator:
Tip Eveniment:
Tag-uri: crosul bucuriei, evenimente medias, evenimente sportive,
Mwdias sâmbătă, 22 iulie 2017
Mwdias
Mwdias