Invitație la „Mediaș Gastronomic”

EVENIMENT CULINAR

În parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, Asociațiile MyTransylvania și Eat Local organizează în data de 10 septembrie evenimentul intitulat „Mediaș Brunch”, în curtea casei parohiale a Bisericii Evanghelice Sfânta Margareta. Organizatorii vă invită să descoperiți un autentic mozaic cultural și gastronomic, constând în produse și rețete vechi, puse în valoare atât pentru cunoscători, cât și pentru cei curioși să afle tainele produselor tradiționale din zonă. Început încă din luna aprilie, proiectul își propune să arate tuturor celor interesați secrete ale culturii gastronomice din Transilvania.

În data de 10 septembrie, începând cu ora 12.00, organizatorii ajung pentru prima oară la Mediaș, unde veți putea lua parte la un brunch urban în curtea casei parohiale evanghelice, putând degusta brânzeturi, vinuri, precum și alte specialități din regiunea Târnavelor. De asemenea, se va putea vizita un târg de producători locali, în jurul bisericii Sfânta Margareta.

Costul pentru brunch este de 75 de lei pentru un adult, iar copiii până la 14 ani pot participa gratuit. Înscrierile se fac on line, accesând www.eat-local.ro.

Organizator:
Tip Eveniment:
Tag-uri: degustare specialitati locale, eveniment gastronomic medias, medias gastronomic, specialitati culinare din transilvania,
Mwdias joi, 10 august 2017
Mwdias
Mwdias