Fabula Tainei bine păstrate – Șiretenia și dreptatea judecătorului

Spectacol de teatru

Primăria Municipiului Mediaș vă invită duminică, 24 martie, la Sala Traube, la un spectacol de teatru, începând cu ora 18:00, susținut de către trupa medieșeană de teatru Noi și Atât.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului actorii trupei de teatru Noi și Atât vor pune în scenă comedia „Fabula tainei bine păstrate” și sceneta „Șiretenia sau dreptatea judecatorului” de Alejandro Casona, dând viață unor personaje care, cu siguranță, vă vor încânta.

Preţul unui bilet este 10 lei, iar intrarea este liberă pentru persoanele sub 18 ani, în limita locurilor disponibile. Adulţii care doresc să participe la spectacole îşi pot lăsa copii într-o încăpere special amenajată la Sala Traube pentru încă un bilet în valoare de 10 lei. Copilaşii se vor putea juca, vor putea colora şi desena, sub supraveghere atentă, în timp ce părinţii se vor putea delecta la spectacolul de teatru.

Biletele au fost puse în vânzare la Centrul de Informare Turistică Mediaş, str. N. Iorga, nr. 2, deschis de luni până vineri, între orele 8 – 16.

Organizator: Primăria Municipiului Mediaș
Tip Eveniment:
Tag-uri: eveniment cultural, piesă de teatru, spectacol de teatru,
Mwdias duminică, 24 martie 2019
Mwdias 18:00
Mwdias Sala Traube
 • Piesa Contract 

  miercuri, 12 decembrie 2018

  ora19:00

  Sala Traube

  Vezi eveniment >>
 • Piesă de teatru: Un bărbat și mai multe femei

  duminică, 10 februarie 2019

  ora18:00

  Sala Traube

  Vezi eveniment >>
 • Teatru pentru adulți: ,,Crimă pe palier”

  sâmbătă, 23 februarie 2019

  ora18:00

  Sala Traube

  Vezi eveniment >>