Tinerii sunt așteptați să se înscrie la „Şezătoare printre cărţi“

MEDIAS

În luna iulie 2017, Biblioteca municipală „St. L. Roth” Mediaş organizează un mini atelier de cusături tradiţionale româneşti, destinat tuturor celor care doresc să se iniţieze în arta cusutului, în cunoaşterea tradiţiilor populare şi a portului românesc. Proiectul se adresează tinerilor cu vârsta de peste 11 ani, care doresc să-şi petreacă într-un mod plăcut, dar și educativ vacanţa. Întâlnirile vor avea loc de două ori pe săptămână, în fiecare marţi şi joi, de la ora 10.00 – 12.00, în Sala de lectură a bibliotecii. Înscrierile se fac la sediul instituției – Piața Regele Ferdinand I nr. 1.

Participarea este gratuită și se realizează pe baza fişei electronice de bibliotecă.

„Şezătoare printre cărţi“ este un proiect în cadrul căruia participanţii se vor iniţia în mânuirea acului şi a aţei, învăţând diferite tehnici de bază, pe etamină, motive din culegerile de cusături, broderii, artă populară şi decorativă aflată în fondul de carte al Bibliotecii municipale „St. L. Roth” Mediaş.

Zilele în care se vor desfășura întâlnirile sunt 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 și 27 iulie, în intervalul orar 10.00 – 12.00.

Organizator:
Tip Eveniment:
Tag-uri:
Mwdias marți, 4 iulie 2017
Mwdias
Mwdias